OPORTUNITATE DE CASTIGURI FINANCIARE PROPUSA DE CLAUDIU NEACSU

http://informatiesieducatie.blogspot.com                           OPORTUNITATE DE CASTIG IMEDIAT

                       Pentru toti.Castiguri din prima luna  inte 100 si mai mult de 285 USD lunar, cu activitati in timpul liber sau full-time, proiect lansat in Iunie 2015 de catre IT-istul si romancierul CLAUDIU  NEACSU si reprezinta o sansa de care trebuie sa profiti cat mai repede.
De asemenea,acest proiect are rol educational,in sensul ca si-a propus sa corecteze o mare eroare existenta in acest moment in mentalul colectiv al societatii.
Datorita acestei erori, cei mai multi oameni inca nu a reusit sa-si rezolve problemele financiare.
Pentru mai multe informatii, solicitati aum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una din adresele noastre de e-mail :
clautecro1@gmail.com      sau
domnitamihaiu44444only@gmail.com
                                                              ok ?

Comentarii

  1. Tipul asta isi schimba nickname-urile si siturile de pe care opereaza mai ceva ca un cameleon.
    Aceasta amenintare difuza si multiforma polueaza de ceva ani netul si mintile oamenilor cu mii de pagini de pseudoteorii ale succesului si dezvoltarii personale, ori pseudoafaceri din care sa te imbogatesti peste noapte. De fapt singurul care a castigat bani pana acum este doar el si asta pe spatele altora si, imi pare rau s-o spun, pe seama prostiei altora.
    Scriitorasul asta de duminica este nici mai mult nici mai putin decat un individ periculos,as spune in genul unui Bivolaru.
    Acest tip profita de oamenii fragilizati de o problema de sanatate sau in cautarea unui job de mult timp, spalandu-le creierul efectiv cu gogorite de gen: in cautarea succesului, cum sa te imbogatesti lucrand de acasa, dezvoltare personala, etc etc
    De fapt individul asta duce cu presul luni sau chiar ani de zile o gramada de fraieri, propunandu-le niste castiguri mirobolante dar ipotetice, daca-l ajuta pe el sa-si vanda maculatura(de fapt niste traduceri de prin alte maculaturi de acelasi gen cu care piata este inundata).
    Mai mult, ii impinge pe bietii naivi sa racoleze alti fraieri si sa ingroase randurile rechinilor care, prin tehnici de joasa speta, polueaza netul si forumurile de discutii cu anunturi de publicitate pentru maculatura sau pseudoafacerea lui.
    Cireasa pe tort este ultima gaselnita a acestui sarlatan: patrunderea pe piata americana cu maculatura lui si...tineti-va bine, chiar la Hollywood, ca scenariu de film. Wow!!!
    Nu stii ce sa faci mai degraba, sa razi de tampeniile astea si sa le ignori, sau sa plangi de mila celor care au cazut in plasa acestui ins ?
    Nu sunt postacul nimanui, n-am nimic personal cu acest individ, nu-l cunosc, dar cred ca daca l-as intalni personal ar trebui sa depun ceva efort sa nu-l iau de guler.
    Vorbesc in cunostinta de cauza, pentru ca am pe cineva in familie care de 8 luni de zile isi pierde zilele si noptile in fata calculatorului cu idioteniile astea si,evident ca ati ghicit, fara sa fi castigat nici 5 bani!
    Mai dati o privire si pe
    http://www.spuse.ro/e31/

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

@ Mazazin Online / pagina 3B

@Magazin Online / pagina 3A